Nuntă mare la palat. Se mărită Shakira, nepoata reginei Maria Câmpina

Shakira, nepoata celebrei regine Maria Câmpina, se mărită. Aceasta a fost cerută în căsătorie de Renato.

Bucurie imensă în familia reginei Maria Câmpina. Nepoata sa, Shakira, se mărită.

Nuntă mare la palat. Se mărită Shakira, nepoata reginei Maria Câmpina

Nepoata reginei magiei albe, Maria Câmpina, se mărită. Aceasta a fost cerută în căsătorie de alesul inimii sale, Renato. Nunta va avea loc anul viitor și se dorește a fi o petrecere fastuoasă care va ține trei zile și trei nopți. Încă de pe acum, familia fetei a început să facă pregătirile pentru eveniment. Potrivit tradiției, nunta va fi la mireasă acasă, dar și la un restaurant de cinci stele. Shakira, alături de mama sa, au fost invitate la Antena 1, unde au dat mai multe detalii despre cel mai frumos moment din viața tinerei.

Tinerii nu au voie să stea unul lângă altul

Chiar dacă recent au făcut cununia civilă, Shakira și Renato nu au voie să stea unul lângă celălalt până ce nu vor deveni soț și soție în fața lui Dumnezeu. Toate obiceiurile vor fi respectate, iar Sunita, mama Shakirei a spus că tradiția cu cearșaful din noaptea nunții este literă de lege.

Shakira a avut un vis: să devină fotomodel

Anul trecut, pentru că Shakira a vrut să devină fotomodel, a început un mare scandal. Mai mult decât atât, regina Maria Câmpina a izbucnit atunci când fetele au întârziat, chiar la petrecerea de 50 de ani a sa. “Dacă aţi întârziat? Ai știut că astăzi fac 50 de ani de la căsnicie. Nu se poate să apari așa, în felul ăsta? Goală? Ai văzut tu așa ceva? Cine te-a învățat? Nu se poate așa ceva. Avem o tradiție, nu trebuie să calci în picioare tradiția. Așa te-am educat eu pe tine?”, a spus Maria Câmpina. Până la urmă, toate lucrurile s-au așezat, iar în acest moment regina magiei albe e fericită că nepoata sa iubită, Shakira, va deveni femeie la casa ei.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.