Nuțu Cămătaru și Brazilianca au făcut senzație pe plajă

Aproape în fiecare week-end din această vară, Nuțu Cămătaru a fost prezent la mare. De data asta, interlopul și Brazilianca, soția lui, au făcut senzație pe plajă.

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din România și-a scos soția pe plajă. Nuțu Cămătaru și Brazilianca au făcut senzație.

Nuțu Cămătaru și Brazilianca au făcut senzație pe plajă

În această vară, Nuțu Cămătaru și Brazilianca au fost la mare mai mult ca niciodată. Aceștia au făcut senzație pe plajă, iar interlopul nu și-a scăpat jumătatea din ochi. Soții au petrecut la Mamaia, însoțiți de câțiva prieteni. Claudia, soția lui Nuțu, a avut un costum de baie roșu care-i scotea în evidență formele apetisante. Ea a stat doar alături de interlopi și nimeni nu și-a permis să se apropie de brunetă. Nuțu a fost într-o formă excelentă, a glumit și s-a simțit foarte bine alături de prieteni.

nutu si brazilianca

Cei doi sunt împreună de șase ani

Unul dintre cei mai de temut interlopi și Brazilianca sunt împreună de șase ani. Tânăra a fost în trecut dansatoare și a rămas la fel de frumoasă, chiar dacă a devenit mamă. Nuțu Cămătaru a mai fost căsătorit, dar a divorțat pentru că se îndrăgostise iremediabil de Claudia. De altfel, în acea perioadă Florin Salam, în proiectele căruia a fost și Claudia, i-a făcut acesteia o melodie. Dar celebrul manelist i-a dedicat soției lui Nuțu Cămătaru și o altă melodie.

„Îi fac poftele, tot ce îşi doreşte ea/O iubesc din inimă pe brazilianca mea/Şi no las, no las că sunt nebun după ea/Miss Brazilia, o port în inima mea. Cât de frumoasă poate să fie/Şi-o doresc mereu la nebunie/Mă face să cred că ea/Este miss Brazilia”, sunau versurile piesei lui Florin Salam.

Mica e fericită alături de un alt bărbat

Fosta soție a lui Nuțu Cămătaru, Lidia Balint, cunoscută sub numele de Mica, a fost eliberată din închisoare în anul 2015. Ea a fost trimisă în judecată pentru cumpărare de influență și a primit doi ani. Din păcate, la aceștia s-au mai adăugat trei dintr-un dosar anterior. Ea s-a căsătorit cu un alt bărbat și este foarte fericită.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.