O celebră prezentatoare a divorțat, apoi și-a pus silicoane. Nimeni nu cunoaște motivul

Este una dintre cele mai iubite prezentatoare, dar a spus adio căsniciei, apoi și-a pus silicoane.

E frumoasă, talentată, dar nu a avut noroc în mariaj. O cunoscută prezentatoare a divorțat, apoi și-a pus silicoane.

O celebră prezentatoare a divorțat, apoi și-a pus silicoane. Nimeni nu cunoaște motivul

Lavinia Târzianu, prezentatoarea emisiunii”Folclorul sub lupă”, de pe Etno TV, a spus stop căsniciei. Absolut nimeni nu cunoaște motivul divorțului, mai ales că ea și soțul ei au părut mereu familia perfectă. Potrivit cancan.ro, bruneta a făcut totul în mare secret, la notar, fără ca cineva să bănuiască ceva. Cei doi au împreună doi copii superbi, un băiat și o fetiță, de patru, respectiv doi ani.

Se iubește cu un fotbalist

Se pare însă că Lavinia nu suferă deloc, pentru că sursele spun că s-ar iubi cu un fotbalist și relația e una foarte strânsă. În plus, imediat după divorț Lavinia și-a pus silicoane, transformându-se total. “Am intervenit cu mici îmbunătățiri vizavi de corpul meu, sunt primele mele intervenții estetice. Mi-am pus implanturi mamare din necesitate și pentru că era o dorință a mea încă de când eram adolescentă.

Am alăptat patru ani și mi s-a părut că e dreptul meu să fac asta. Și, pentru că tot am intrat în operație, mi-am rezolvat și nasul, cu nara stângă nu puteam să respir decât în proporție de 40 %. Nu mi-aș fi permis să fac o altă anestezie totală, încă o intervenție, pentru că recuperarea necesită mult timp, trebuie să am grijă de copii și să merg și la serviciu. Cu această ocazie, vreau să-i mulțumesc doamnei doctor Natalia Marcenco”, a mărturisit vedeta.

Operațiile estetice au costat 5000 de euro

Lavinia s-a transformat în patru ore dar operațiile estetice au costat-o 5000 de euro. “Sunt foarte mulțumită de rezultat. Mă uit în oglindă, deși, încă am bandajele, și îmi spun: «Lavinia, te iubesc foarte mult!».  Mi-a dat încredere și stimă de sine foarte mult. În cele două sarcini, am luat câte 30 kg în greutate. Le-am dat treptat jos, în decursul unui an, am ajuns la greutatea de 53 kg, la 1,75. Și, ca să fiu puțin hazlie, rămăsesem cu două forme. Acum vă trebui să port bustieră minimum șase luni, primele trei zile au fost mai grele după anestezie și simțeam și o presiune foarte mare pe pieptul meu”, a declarat Lavinia, la puțin timp după intervenție.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.