O mamă și-a ucis cei doi copii și le-a ținut cadavrele în pat timp de două săptămâni. Motivul șocant invocat de femeie

Femeia în vârstă de 31 de ani, din Brazilia, și-ar fi ucis cei doi copii, pe Alice Nardes de Oliveira (9 ani) și pe Joaquim Nardes Jardins (3 ani), în apartamentul său din Guarapuava, potrivit publicației The Sun. Mama de o cruzime rară și-a luat un avocat și a mărturisit că și-a ucis copiii după săptămâni de la tragedie.

Avocatul ar fi fost cel care a pus în alertă autoritățile, iar poliția s-a deplasat de urgență acasă la femeie. Acolo, oamenii legii au găsit cadavrele celor doi micuți zăcând pe pat, acoperite cu pături pentru a ascunde mirosul provocat de descompunere.

„Când am intrat în apartament, în camera ei, am găsit copii zăcând. Părea că dorm în pat, dar erau deja morți și în stadiu avansat de descompunere. Ea a spus că băiatul a fost omorât prin sufocare cu o pernă, iar mai târziu, fara a fost strangulată cu o eșarfă, însă așteptăm un raport care să confirme faptele. Femeia ar fi comis crimele acum 14-15 zile. Susține că se simțea foarte obosită și singură și că nu își mai permitea să îi crească, nu doar din punct de vedere financiar, dar și emoțional. Așa că inițial a vrut să se sinucidă, dar copiii nu aveau pe cine să se bazeze și i-a omorât pe ei”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Citește și  Jurata de la “Te cunosc de undeva” are din nou probleme cu kilogramele

 

Rămân însă întrebări legate de desfășurarea evenimentelor, femeia declarând că i-a omorât în ziua în care a venit poliția.

„Probele arată că băiatul a fost ucis pe cu 4 zile înainte fetei. Dacă se demonstrează, copila ar fi stat cu fratele ei așa timp de patru zile”, a mai spus reprezentantul autorităților.

Potrivit polițiștilor, femeia ar fi avut o viață obișnuită până în momentul dublei crime. Aceasta a rămas în arest, iar oamenii legii continuă investigațiile. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă ani grei de închisoare.