O vedetă a României a fost amenințată cu moartea. „Au venit niște…”

Este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe ale României. După participarea la o emisiune TV, aceasta a fost amenințată cu moartea.

Momente grele pentru Carmen Tănase. La scurt timp după ce a participat la o emisiune tv, marea artistă a fost amenințată cu moartea.

O vedetă a României a fost amenințată cu moartea. „Au venit niște…”

Îndrăgita actriță Carmen Tănase a trecut acum câteva luni prin momente cumplite. Aceasta a fost amenințată cu moartea. Potrivit spynews.ro, aceasta a rămas pur și simplu fără cuvinte atunci când a citit pe internet o știre care a bulversat-o. În articole se scria că vedeta a murit într-un accident rutier. Din nefericire, nu este pentru prima dată când Carmen se confruntă cu asemenea știri care nu au nici o legătură cu realitatea. Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, actrița și-a exprimat părerea vizavi de nenorocirea cu care se confruntă întreaga omenire. Nici o secundă nu s-a gândit cum vor reacționa oamenii.

Citește și  Proaspăt căsătorit, Gheorghe Gheorghiu nu se poate adapta în America. Ce decizie luat artistul

carmen tanase

„Am văzut imaginile pe care le-a văzut toată lumea, cu niște oameni din China care cădeau ca muștele. Apoi, lucrând în televiziune, am zis mă, dar cum cad ăștia fix în dreptul unei camere de supraveghere? De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare. Am fost de atâtea ori în viața mea răcită, am stat la pat cu temperatură, cu imunitatea la pământ. Nu mă sperie neapărat dacă se întâmplă. Nu o să stau acum să mă feresc de oameni. E o chestie de omenie, nu pot să fac asta pentru că atunci înseamnă că am abandonat lupta și încă mai am niște lucruri de spus”

Ce i s-a întâmplat după această declarație

La scurt timp, aceasta a revenit la Antena 3 și a mărturisit ce lucruri incredibile i s-au întâmplat, mărturisind că a fost amenințată cu moartea. „Nu aș vrea să fie subiectul emisiunii. Au venit niște mesaje de amenințare, conturi false. Nu m-am temut nicio secundă. Probabil că mi s-a arătat pisica, să stau în banca mea. Mi-am spus o părere pentru că am fost invitată la emisiune. În general, obișnuiesc să spun părerile mele. Nu cred că fac rău cuiva dacă-mi spun părerea, așa cum o spun și alții”, a declarat Carmen Tănase. Nici Mihai Gâdea nu a stat pe gânduri și a venit imediat cu completări.

Citește și  Ramona Olaru, dezvăluire incredibilă. Care e motivul real pentru care se duce la nunți

„Am realizat în iunie o emisiune memorabilă cu un om pe care eu îl admir. Carmen Tănase a spus ceea ce crede, într-o perioadă în care oamenii care cred diferit nu prea sunt invitați și de regulă se exprimă în alte locuri decât la televizor. În acea emisiune, nu aveți cum să uitați, am fost pe puncte diferite de vedere, ne-am și contrazis. Am aflat un lucru oribil. După acea emisiune, Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea. Nu a vrut să vorbească despre asta. Așa ceva este intolerabil!”, a spus Mihai Gâdea, în urmă cu câteva luni.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.