Oana Cuzino este în doliu. Fostul soț s-a stins din viață în Miercurea Albă

Acesta a suferit un accident casnic în data de 18 aprilie și a stat în comă ultimele zece zile. Dintr-o neatenție, el a căzut într-o groapă de aproape un metru în timp ce mergea cu spatele în curtea propriei locuințe. Medicii au făcut tot ce au putut ca să-l salveze, dar nu s-a mai putut face nimic.

Ce se arată în comunicatul poliției

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Citește și  Florin Salam e distrus. Fratele său s-a stins. Care a fost ultimul mesaj al lui Neluțu Stoian

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun.”, au declarat autoritățile, potrivit Realitatea.

Yoav Shtern și Oana Cuzino au fost căsătoriți timp de 12 ani

Yoav Shtern a fost considerat unul dintre cei mai discreți milionari din România. Bărbatul și prezentatoarea și-au unit destinele în 2002, dar s-au despărțit în 2014, după 12 ani de căsătorie. Ei au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Naomi.