26 27

Oana Lis, adevăruri nespuse. Care este cea mai mare frică a acesteia

Oana Lis (44 de ani) este o femeie puternică și face orice pentru bărbatul pe care îl iubește și căruia îi este alături necondiționat. Deși pare că nu se teme de nimic, vedeta are o frică foarte mare de înălțime!

Soția fostului edil al Capitalei nu suportă etajele superioare din cauza acestei temeri. Atunci când Viorel Lis (79 de ani) era internat la spital, Oana Lis abia a reușit să urce până la etajul șapte, deoarece acolo se afla salonul soțului ei.

“Oana urca zilnic șapte etaje pentru a ajunge la Viorel în salon. Nu s-a putut urca în lift nici cu medicii lângă ea. Are automat un atac de panică atunci când intră în lift! I se ia aerul!

Atunci când se vede la înălțimi, o ia instant cu amețeală. Atunci, numai de dragul lui Viorel a urcat scările zilnic!”, au dezvăluit apropiații vedetei pentru Click.ro.

Citește și  Liviu Vârciu e pus pe fapte mari. Vrea să facă și a doua parte a filmului Zăpadă, Ceai și Dragoste și are nevoie de bani

Oana refuză să-și viziteze până și prietenii care locuiesc la etajele superioare și își dă întâlnire cu ei în oraș sau în fața locuinței.

Recent, Oana Lis chiar a refuzat o invitație la un eveniment monden. Motivul a fost dat de faptul că locația unde se ținea evenimentul respectiv avea 17 etaje, iar vedeta nici nu a vrut să audă.

Oana Lis a avut probleme de sănătate

Recent, Oana Lis a dezvăluit că medicii au diagnosticat-o cu cancer de piele. La începutul anului, vedeta a făcut niște analize de rutină și așa a descoperit boala.

“Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, până la dermatolog.

Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele. Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dispărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui.

Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. ”, a dezvăluit Oana Lis în cadrul emisiunii La Măruță, în urmă cu câteva luni.

Citește și  Lidia Buble aruncă bomba! Ce a putut să spună despre Răzvan Simion, după despărțire: ”Aș minți să spun că nu îl mai iubesc”

„Mi-a fost frică pentru Viorel”

Cea mai mare teamă a vedetei a fost să nu îi transmită boala și partenerului său de viață, fostul primar al Capitalei Viorel Lis, care a trecut prin mai multe dificultăți în ceea ce privește sănătatea.

Dincolo de problemele cu care se confruntă, Oana Lis are o atitudine pozitivă și este întotdeauna cochetă.

„Ce mai contează ce zice lumea. Știu că lumea mă mai condamnă, e greu, mai ales când nu știi ce să faci. Mie îmi place (nr. să fie cochetă). Și când eram în depresie mă machiam sau îmi făceam unghiile.

Și la înmormântarea lui Viorel o sa merg machiată. Pentru mine e foarte important. Mie îmi dă o stare de bine. Eu cu unghiile astea îl îngrijesc, îl spăl’, a spus Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.