Oana Roman a ajuns la sapă de lemn. Își vinde casa

Oana Roman s-a apucat de terapie pentru a reuși să facă față situației în care se află. Nu s-a gândit că ar putea să treacă prin așa ceva.

Într-un interviu pentru Fanatik, Oana Roman a povestit că afacerea cu haine online a început să meargă din ce în ce mai prost și cheltuielile sunt din ce în ce mai mari.

Plus că eu am acum niște cheltuieli enorm de mari în plus

“A scăzut foarte mult pentru că oamenii nu mai cumpără cum o făceau înainte. Decât să cumpere o rochie, oamenii preferă să își cumpere de mâncare sau să plătească facturile.

Nu mai merge cum mergea. Pentru antreprenori încasările vor scădea, pentru că nimeni nu mai cumpără. Da, dacă vinzi gaz, și energie, și medicamente și cele necesare pentru toată ziua, o duci bine, altfel, nu prea.

Citește și  Horoscop 27 octombrie 2020. Ce cadouri preferă fiecare zodie

Încerc să mă organizez. Nu este ușor pentru nimeni. Plus că eu am acum niște cheltuieli enorm de mari în plus, pentru că am o groază de chestii pe care trebuie să le plătesc pentru mama.

O infirmieră în plus, trebuie să plătesc un kinetoterapeut în fiecare zi și altele. Cheltuielile noastre oricum s-au mărit, iar veniturile nu au crescut. Merge prost, totul merge foarte prost”, a spus fiica lui Petre Roman.

Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât

Pentru a ține piept situației cu care se confruntă, Oana s-a gândi să vândă casa. În plus, de când Mioara este internată într-un centru de bătrâni, locuința e mult prea mare pentru doar trei persoane.

M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. (…) Dar acum nu mai avem nevoie de atât spațiu.

Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?”, a mai spus vedeta.

Citește și  Care a fost ultima dorință a lui Diego Maradona

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata