Oana Roman abia mai face față situației. Și cu mama în spital, dar și la un pas de o nouă despărțire de Elisei

Femeia este în această situație de patru ani, dar fiica lui Petre Roman speră că ce e mai greu a trecut. Acum s-a pus pe picioare și a fost dusă din nou în azilul în care locuiește.

Eu mă duc la ea foarte des

Mioara și Roman sunt foarte apropiate, iar vedeta o vizitează cât se poate de des. Când sănătatea îi permite, ea vine acasă la fiica ei, merg împreună la coafor sau la câte o scurtă plimbare.

„Mama e bine acum, e staționar, e ok. Eu mă duc la ea foarte des. Ieșim în curte, facem mici plimbări, mergem la coafor. Per total este într-o situație ok, e staționară, dar este cât de bine poate fi în condițiile afecțiunilor pe care le are.  De ani de zile am grijă de mama mea.

Sunt deja aproape 4 ani de când mă ocup îndeaproape de ea și de Isa și de casă și de job și de toate. Nu este întotdeauna ușor. Am zile când sunt foarte obosită, când simt că nu mai pot și atunci trebuie să mă adun și să o iau de la capăt, pentru că efectiv nu am de ales”, a spus bruneta.

Ce s-a întâmplat între ea și Marius Elisei

De parcă problemele cu mama nu ar fi fost de ajuns, Oana mai are acum altă belea pe cap. Se pare că se anunță la orizont o nouă despărțire de Marius Elisei.

„Divorțul s-a pronunțat acum un an și ceva, deci noi oricum suntem divorțați în acte din februarie 2021. Lucrurile nu merg în direcția în care eu îmi doresc ca ele să meargă. Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site în continuare, pentru că este o sursă de venit importantă pentru familia noastră și care nu are legătură până la urmă cu ce relații avem noi.

În rest, nu știu ce va fi, vom vedea. Eu încerc să nu o implic pe Isa, dar evident că trebuie să am niște discuții cu ea legate de lucrul acesta, fără îndoială”, a mai spus vedeta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata