26 27

Oana Roman dă din casă. Tata e obsedat de curățenie și ordine

Invitată într-o emisiune TV, fiica fostului politician Petre Roman, Oana, dă din casă. Aceasta și-a povestit copilăria.

Dă din casă și spune exact cum a fost Petre Roman în copilăria ei. Tata e obsedat de curățenie și ordine.

Oana Roman dă din casă. Tata e obsedat de curățenie și ordine

În platoul emisiunii Vorbește lumea de la PROTV, Oana Roman a făcut dezvăluiri de suflet despre cum a fost copilăria și ce fel de tată e Petre Roman. „La noi a fost dintotdeauna democrație în familie. (…) Mama era foarte puternică. Ea și-a început cariera mai devreme, fiind și mai mare decât tata ca vârstă.

Era cumva o persoană pe care noi o vedeam drept exemplu, model. Mama muncea foarte mult. Era șef de secție la radio pe limba arabă. Venea foarte târziu acasă. Am avut o guvernantă de mică. O nemțoaică pe care o chema Cici care nu era rea și pe care am iubit-o din tot sufletul. A fost ca o bunică pentru mine. Și mama și tata aveau fiecare personalitatea lui”, începe Oana Roman.

Citește și  Oana Roman abia mai face față situației. Și cu mama în spital, dar și la un pas de o nouă despărțire de Elisei

oana roman

Am refuzat să merg la grădiniță

De asemenea, Oana spune că nu a suportat să meargă la grădiniță, drept urmare a fost trimisă la sora bunicii, la Râmnicu Vâlcea. Tata este absolut obsedat de curățenie și ordine. (…) Mă responsabiliza tot timpul. Ai greșit, plătești. Nu-mi era frică de el, dar era o autoritate. Eu am fost un copil ne-cuminte și cam băiețoi. Alor mei le era frică să nu pățesc ceva. Noi stăteam la Victoriei și mergeam la joacă spre Cișmigiu. Uitam să vin la timp acasă, ajungeam și-l vedeam transfigurat. Se gândea că am pățit ceva.

Mi-am luat-o de câteva ori de la el pentru că am ajuns târziu acasă. (…)  Era tensiunea pe care el o simțea că nu știa ce era cu mine. O dată chiar a plecat după mine”, mărturisește vedeta. (…) Eu am refuzat să merg la grădiniță. Am fost la o creșă privată și apoi m-a trimis mama la sora bunicii mele, la țară la Râmnicu-Vâlcea. Acolo a fost foarte bine. (…) Eram foarte răsfățată. Eram extrem de fericită”, a declarat vedeta.