Oana Roman le-a dat peste nas cârcotașilor. S-a împăcat cu Marius Elisei

Cei doi s-au împăcat și bruneta recunoaște că a avut și ea o parte din vină.

Lucrurile au revenit la normal pentru Oana Roman și Marius Elisei. Sunt o familie, așa că orice alte discuții sunt de prisos. Vedeta și-a luat bărbatul de mână și au venit la Dan Capatos în emisiune ca să le arate tuturor că ei pot trece peste orice obstacol. Pentru prima dată, Oana a recunoscut că a făcut anumite greșeli.

Nu doar el a fost cel care a greșit. Și eu le am pe ale mele

„Împăcarea, cumva, eu trebuie să recunosc că el a făcut niște pași de data asta, mulți. Important este că trebuie să facem în așa fel încât să ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună. (…) nu doar el a fost cel care a greșit. Și eu le am pe ale mele”, a spus Oana.

Eu fac tot ce pot. Acum, depinde cum ea vede și cum percepe

La rândul său, Marius a vorbit despre situația tensionată dintre ei și a promis că va încerca să facă tot ce poate să nu se mai ajungă într-o asemenea situație. „Trebuia să ne înțelegem reciproc, că nu sunt doar eu. (…) Nu doar eu am probleme. De acasă a plecat cu un vibe și a ajuns aici cu alt vibe.

A plecat de acasă cu o chestie, cu un subiect pe care trebuia să îl discute. Ai ajuns aici și, de fapt, ai sucit. Ideea este că am trecut peste acel moment. Doar ea știe dacă a avut dreptate sau nu. Eu fac tot ce pot. Acum, depinde cum ea vede și cum percepe”, s-a destăinuit Marius Elisei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata