Oana Roman nu mai are scăpare. Singura variantă care i-a rămas este să vândă casa

Oana Roman a declarat cu puțin timp în urmă că s-a gândit tot mai mult să scoată casa la vânzare. Cheltuielile au pus-o la pământ.

Facturile uriașe au scos-o din minți pe Oana Roman care spune că vrea o locuință mai mică, care va fi perfectă pentru ea, fetița și Marius.

Este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime

„M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult.

Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că…

Citește și  Războiul dintre Ozana Barabancea și fostul soț nu s-a terminat. Vedeta îl tărâște acum prin tribunal

Nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.

Cere 500.000 de euro

Oana s-a mișcat repede și a pus și primul anunț unde a vorbit și despre prețul de vânzare: 00.000 de euro. Pe de ală parte, Oana s-a gândit și la varianta închirierii. „Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera.

1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare publicat de Oana Roman.

Citește și  Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare despre divorțul lui Alin Oprea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata