Oana Roman, probleme mari în Paradis. Se desparte din nou de Marius Elisei?

Astrele se pare că nu se mai aliniază pentru ei, iar recent fiica lui Petre Roman a făcut declarații uluitoare despre viața ei intimă și a spus că-și dorește multă liniște.

Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate

Să nu mai funcționeze lucrurile așa cum trebuie între Oana Roman și Marius Elisei? După ultimele declarații ale acesteia se pare că situația e destul de gravă și e posibil ca cei doi să se despartă din nou. „Am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. Am muncit și muncesc ca un câine, de dimineața până seara.

Nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare zi și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Munca mea presupune foarte multe relații. Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori.

Citește și  Bombă în showbizz. Walter și Raluca Zenga și-au spus adio

Se spune că rufele se spală în familie

Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură. Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a declarat Oana Roman în emisiunea lui Dan Capatos.

În acest moment nu suntem fericiți real unul cu celălalt

Pentru că știe cât a suferit fetița ei când a divorțat, Oana Roman mai stă încă pe gânduri și încearcă să găsească soluția ideală pentru ca toate lucrurile să funcționeze.

Citește și  Andreea Mantea, supărată pe telefonul mobil. Ce soluție a găsit prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”

Pe de altă parte, ea spune că în timpul relației a „trăit complet singură”. „Trebuie să găsim o formulă în care acest copil să nu sufere prea mult. Lucrurile nu se pot regla mâine. În acest moment nu suntem fericiți real unul cu celălalt”, a mai spus Oana.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata