Oana Roman, sexy în lenjerie intimă

A avut multe kilograme în plus, a fost ținta nenumăratelor glume, dar acum Oana Roman le-a arătat tuturor că poate. Fiica lui Petre Roman a pozat în lenjerie intimă.

Cu câțiva ani în urmă să spui că Oana Roman va poza în lenjerie intimă, părea o glumă. Dar acest lucru s-a întâmplat.

Oana Roman, sexy în lenjerie intimă

A slăbit și are ce arăta. Drept urmare, Oana Roman a pozat în lenjerie intimă. Aceasta a îmbrăcat lenjerie modelatoare pentru a ascunde câteva mici imperfecțiuni și și-a făcut fotografii. Ulterior, le-a postat pe contul său de socializare.

Deși am mai slăbit, încă port lenjerie modelatoare ce mă ajută să mai ascund anumite imperfecțiuni și să-mi strângă și zona abdomenului unde am suferit o intervenție majoră dupa ce am născut și am avut complicații în urma cezarianei”, le-a spus Oana fanilor săi. Care e motivul pentru care fiica lui Petre Roman a ales să facă acest lucru? A vrut să-și promoveze noua colecție de haine.

oana roman

Are propriul său magazin de haine

Și-a dorit foarte mult și acum a reușit să aibă și propriul său magazin de haine. „După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele.

Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag. (…) ererea și oferta o reglează piata. Am prețuri corecte și mult mai mici decât în alte locuri cu produse de aceeași calitate. Eu nu vând decât produse de calitate. Până la urma este alegerea fiecăruia ce și cât dorește să cheltuie și pentru ce tip de produse”, a spus vedeta pentru click.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.