Oana Roman și-a atins scopul. Cum arată acum fiica lui Petre Roman

Oana Roman s-a chinuit mult să scape de kilogramele în plus. Și iată că i-a reușit.

Oana Roman și-a atins scopul. Cum arată acum fiica lui Petre Roman

Oana Roman este de nerecunoscut! Fiica lui Petre Roman arată mai bine ca niciodată, iar fanii săi sunt surprinși plăcut. Dacă multe vedete s-au îngrășat de când a început pandemia, Oana le-a demonstrat tuturor că se poate să arăți fantastic. Ea a postat recent o fotografie în care arată că a câștigat lupta cu kilogramele. Oana se simte și foarte bine și e extrem de bucuroasă că poate îmbrăca ținute la care altă dată doar ar fi visat.

Cum a dat jos 20 de kilograme

Într-un interviu mai vechi, Oana a povestit cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme. “Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri.

Citește și  Fiicele lui Vadim Tudor au ajuns pe mâna medicilor. Moartea tatălui le-a distrus

Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata