Oana Roman, ținta gurilor rele pe rețelele de socializare. Cum a reacționat vedeta

S-a săturat de jignirile pe care le primește de la internauți după mai multe conturi false și le-a dat un mesaj usturător. E prea mult și a pus piciorul în prag.

Fiica lui Petre Roman petrece mult timp în mediul online și se luptă cu tot felul de răutăcioși care nu o lasă în pace și o tot critică în ultima perioadă. Ea s-a săturat de toate aceste cuvinte urâte, așa că le-a transmis câteva cuvinte usturătoare.

„Eu sunt foarte mândră de un lucru, că pot să mă uit în ochii oricui, oricând și la orice oră”

”Eu vreau să vă cunosc. Să ne cunoaștem. Să ne privim. Să știu cum arătați, cine sunteți cu adevărat și mai ales să-mi spuneți pe viu aceleași lucruri pe care le scrieți.

Bine eu am întâlnit ”prieteni” care când mi-au făcut mizerii și am încercat să îi întreb de ce n-au avut curaj și nici scris să îmi răspundă.

Să mai dea și ochii cu mine, nu mai zic. Eu sunt foarte mândră de un lucru, că pot să mă uit în ochii oricui, oricând și la orice oră.”, a vorbit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Relația cu Marius Elisei e pe muchie de cuțit

Recent, în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a dat de înțeles că relația lui cu Marius Elisei nu mai e ce a fost, ci e posibil să se lase cu o despărțire. ”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate.

Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a mai spus Oana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata