26 27

Oana Roman tună și fulgeră, după ce a primit factura a Enel. A luat foc când a văzut ce scrie

Oana Roman, dar și Dorian Popa și Dana Budeanu au făcut scandal când au primit factura de la Enel. Fiica lui Petre Roman spune că lucrurile nu vor rămâne așa.

Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici.

„Își bat joc. Eu trimit index lunar. Nu calculează la timp. Emit factura apoi o anulează și mi dau zero apoi luna următoare pun de 3 ori suma . Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici.

Mi au trimis acum 2 luni o factura de o suma apoi au anulat-o apoi luna asta a venit pe 2 luni, suma de 3 ori și tot așa. E începutul sfârșitului dacă nu se trezește nimeni!”, a declarat Oana Roman pentru Evz.

Vedeta se duce din nou la psiholog

Problemele din ultima perioadă cu care se confruntă au făcut-o pe Oana să aibă nevoie de psiholog, ca să gestioneze situația cum trebuie. Vedeta a spus că în curând va începe ședințele. „După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pix toate stările de spaimă, de anxietate și de frică.

Citește și  Andreea Mantea va avea propriul reality-show la Kanal D

Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a spus Oana Roman.