Oana Sârbu a rupt inimile bărbaților. După Gheorghe Ghiorghiu, un alt mare cântăreț spune că a fost îndrăgostit de vedetă

Frumoasa cântăreață i-a răspuns cântărețului. Surprinzător, a existat și o altă mare vedetă, la fel de îndrăgostită de brunetă.

Dezvăluirea lui Gheorghe Gheorghiu a amuzat-o foarte tare pe Oana Sîrbu, care i-a mulțumit elegant pentru cuvintele frumoase. Pe de altă parte, ea a povestit un moment neplăcut pentru artist, dar care le-a adus hohote de râs colegilor.

Multe sunt gândurile oamenilor

„Mă amuză ce am auzit. Îl cunosc pe Gigi, de ani de zile, am făcut zeci de spectacole împreună, prin țară. Îmi amintesc de un incident cu un impresar care nu voia să ne plătească și Gigi l-a alergat cu chitara după el.

Era mai sangvin, așa…Vremuri pline de peripeții… Ce să zic?  Multe sunt gândurile oamenilor. Mulțumesc, pentru cele frumoase!”, a dezvăluit Oana Sîrbu pentru Ego.

Citește și  Șoc! Care era tariful pe noapte al Monicăi Gabor

Cătălin Crișan a vrut să-i fie iubită

Cu ceva timp în urmă și Cătălin Crișan, unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, a povestit că a fost îndrăgostit în trecut de Oana Sârbu și a încercat să-i facă curte. Dar a rămas cu un gust amar, pentru că acesta a fost refuzat.

„Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre . Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansate, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat.

S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a dezvăluit Cătălin Crișan, în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu.

Citește și  Arată bestial, dar a trecut prin cabinetul medicului estetician. Câte operații are iubita lui Dorian Popa

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata