Oana Sârbu, mai frumoasă ca niciodată. Vedeta a dezvăluit care sunt lucrurile la care nu renunță niciodată

Cântăreața are noroc și cu gena extraordinară pe care o are, dar are mare grijă la ce mănâncă. În plus, nu ratează nici o ocazie să se răsfețe.

Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat

„Nu știu ce să spun… Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi.

Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. (…) Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat.

Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”, a spus Oana Sîrbu.

Ascult orice gen de muzică bună

De asemenea, muzica bună este care o scoate din orice stare neplăcută, dar și băile relaxante și bețișoarele parfumate. Artista a dezvăluit şi cum îi place să se răsfețe: „După o perioadă așa de tumult interior cu multe griji care au trecut și prin viața mea personală, am găsit relaxare în continuare în muzică. Ascult orice gen de muzică bună…

Citesc, încă încerc să descopăr lucruri noi la mine și să le scot în evidență pe cele frumoase și să le rezolv pe cele mai puțin plăcute. Îmi pun bețișoare parfumate, ard lumânări, fac băi relaxante, fac un stretching în fiecare dimineață, am recurs la acest sport să-i zicem în ghilimele, pun o anumită muzică care mă relaxează și fac așa 20 de minute în fiecare zi”, a mai spus Oana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata