Oana Zăvoranu e neagră de supărare. A dat de pământ cu divele din România

Războinica României, Oana Zăvoranu e iarăși neagră de supărare. Vedeta a dat de pământ cu divele românești.

A dat de pământ cu divele din România și a lansat un atac dur pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu e neagră de supărare. A dat de pământ cu divele din România

Nu mai este un secret pentru absolut nimeni că Oana Zăvoranu nu stă mult pe gânduri când e vorba să spună lucrurilor pe nume. Potrivit spynews.ro, aceasta a dat de pământ cu vedetele românești. Cu alte cuvinte, soția lui Alex Ashraf nu se ascunde niciodată după deget și întotdeauna le spune tuturor ce are pe suflet. Chiar dacă acestora le convine ce aude din gura vedetei, chiar dacă nu. Și în acest moment, aceasta s-a hotărât să spună ce gândește.

Sunt unele mișto care nu se dau în stambă

Concret, aceasta a rupt tăcerea și a spus tuturor ce o deranjează. Toată povestea a început atunci când aceasta a fost întrebată ce părere are despre femeile din România. Oana a declarat că le apreciază pe unele dintre ele pentru faptul că nu ies în evidență ca altele.

oana zavoranu

Pe de altă parte, aceasta a menționat și părerea o are vizavi despre alte femei care apar la televizor numindu-le pocnitori. În același timp, Oana Zăvoranu a spus despre ele că nu au decât „o chiflă în stomac” și că poartă genți fake.

„Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU… Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake 3. Cunoscătorii știu ce zic”, a scris Oana Zăvoranu la un InstaStory.

L-a dat afară din casă pe Alex

Sursele spun că între Oana Zăvoranu și soțul ei au avut multe probleme. Se aude chiar că l-ar fi dat afară pe Alex din casă dar ulterior a mai dat o șansă căsniciei. Chiar și acum sunt momente în care cei doi își reproșează mereu câte ceva unul altuia.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.