Oana Zăvoranu, reacție incredibilă despre divorțul lui Pepe: Stai jos, nota 4

Fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu a avut prima reacție. Vedeta spune că nu crede nimic despre afirmațiile cântărețului. Stai jos, nota 4.

O regie ieftină. Asta spune Oana Zăvoranu despre divorțul lui Pepe de Raluca. Stai jos, nota 4.

Oana Zăvoranu, reacție incredibilă despre divorțul lui Pepe: Stai jos, nota 4

După ce Pepe a dat neașteptata veste despre divorțul de Raluca, toată lumea așteapta reacția Oanei Zăvoranu. La scurt timp, aceasta a făcut o declarație în stilu-i caracteristic, târându-l în noroi atât pe fostul soț cât și pe cea care i-a fost alături timp de opt ani. Oana a spus că totul este o regie ieftină și că nu crede absolut nimic din ceea ce a declarat acesta, menționând că artistul ar avea nenumărate beneficii.

”E fomiță mare, vine Craciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele, Mon Cher… da’ lasă că de Craciun la ‘insistentele’ fanilor….’miraculos’ or sa se ‘împace … chill…  … Astea de etnie nu divorțează. Nu există această noțiune în mintea lor. Iar ‘soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâța ani… Stai jos, nota 4 ”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

oana si pepe

A încercat să se împace cu Pepe

Anul trecut, de sărbătorile de iarnă, Oana a încercat să uite tot ce a fost rău între ea și Pepe și să se împace cu acesta. Bruneta i-a trimis acestui un mesaj însă artistul nu i-a răspuns, motivând că nu are de ce să mai vorbească cu ea.

“O să vadă acest individ că tot ce şi-a construit a fost pe suferinţa mea. Nu mă deranjează că are succes, ci că minte. În locul lui aş fi stat să-mi văd de puradei. V-a păcălit cu zâmbetul ăla fals. Promit: de acum voi fi câine! E o vorbă: răzbunarea e arma prostului.

Eu zic că e mai prost ăla care nu se răzbună. În ultimele şase luni i-am tot trimis mesaje de împăcare, în care i-am spus că vreau să ne putem întâlni pe stradă şi să ne salutăm, să-l strâng în braţe. Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă. Regret că am fost proastă”, a declarat Oana în emisiunea lui Dan Capatos.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.