Oana Zăvoranu vrea copii. Când va fi să fie, îmi doresc un Alex Junior

O lungă perioadă de timp a spus că nu e pregătită să fie mamă, dar ulterior și-a schimbat opțiunea. Când va fi să fie, îmi doresc un Alex Junior

Să fie oare momentul Oanei Zăvoranu să devină mamă? Se pare că da, dacă luăm în calcul o declarație de-a divei. Când va fi să fie, îmi doresc un Alex Junior.

Oana Zăvoranu vrea copii. Când va fi să fie, îmi doresc un Alex Junior

Oana Zăvoranu și-a uimit fanii pe care i-a provocat la o sesiune de întrebări și răspunsuri când a dat o declarație absolut incendiară. Oana Zăvoranu vrea copii. Când va fi să fie, îmi doresc un Alex Junior. Mai mult, ea a spus că nu se va înscrie niciodată la emisiunea Bravo, ai stil, de la Kanal D.

oana zavoranu

 

Ar da 100.000 de euro ca să găsească o mamă surogat

Ce-i drept, Oana Zăvoranu nu s-a gândit să nască un copil, ci să găsească o mamă surogat. Exact cum a făcut și Kim Kardasian. Femeii care ar vrea să-i poarte copilul, diva spune că i-ar da chiar și 100.000 de euro. De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale?

Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil. Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. De aceea nu am făcut un copil până la vârsta mea. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro”, a spus Oana Zăvoranu cu ceva timp în urmă când a fost invitată la o emisiune în platoul Antenei 1.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.