Ce operații estetice și-a făcut Maria Ciobanu

Privighetoarea muzicii populare românești arată mai bine ca niciodată. Puțini sunt însă cei care știu ce operații estetice și-a făcut Maria Ciobanu.

Și-a făcut multe operații estetice și la  82 de ani, Maria Ciobanu arată extraordinar. Acest lucru se datorează multor operații estetice pe care vedeta și le-a făcut.

Ce operații estetice și-a făcut

Invitații care au fost pe 15 august la ziua de naștere a Mariei Ciobanu au fost surprinși să vadă cât de bine arată vedeta. Aceastaeste pur și simplu de nerecunoscut. Pe 3 septembrie, cea mai îndrăgită cântăreață a României va împlini 83 de ani și se preconizează o petrecere ca-n povești.

Petrecerea a avut loc în America

Maria Ciobanu și-a sărbătorit ziua numelui în America, alături de fetele ei și Ionuț Dolănescu și familia sa. Iar nepoții au fost extrem de fericiți că bunica este cu ei în continuare. Fanii Mariei Ciobanu dar și prietenii spun că arată extraordinar și nimeni nu îi dă vârsta pe care o are. Motivul îl constituie operațiile estetice pe care le-a făcut. Sursele spun că artista a trecut de multe ori pe la cabinetului medicului estetician unde și-a injectat acid hialuronic în pomeți, bărbie și frunte. Adică și-a făcut lifting facial. În plus, sursele susțin că și-a mărit și buzele cu acid hialuronic și și-a pus și gene false.

maria ciobanu si familia

Artista a decis să renunțe la carieră

Pe de altă parte, fanii sunt triști pentru că Maria Ciobanu a decis să-și încheie cariera muzicală. Nu pentru că nu ar mai ține-o vocea.  A avut probleme mari de sănătate și se epuizează dacă stă mult în picioare. Maria Ciobanu a suferit un accident vascular și a avut grave probleme respiratorii.

Artista e îngrijită de Ionuț Dolănescu

Maria Ciobanu e îngrijită tot timpul de fiul său Ionuț Dolănescu. Chiar dacă e foarte prins, acesta a declarat că nu renunță la pasiunea pe care o are din copilărie, sportul. “Am iubit de mic sportul. Nu mai fac efort ca pe vremuri, însă înot și merg la sală și astăzi. În adolescență, deși părinții mei nu prea erau de acord, am trecut prin mai multe discipline sportive.

Sportul m-a educat în viață, m-a făcut mai puternic nu doar fizic, ci și mental. Iar ce-i mai important, a contribuit mult la formarea adultului de astăzi. Alerg când am timp și fac exerciții cu greutăți pentru toți mușchii. Știu că exercițiile cu greutăți nu par potrivite pentru un solist de muzică tradițională, însă n-am să mă schimb. M-am obișnuit cu sportul, face parte din viața mea”, a mărturisit mai demult, cântărețul.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.