Orașul în care trăiesc doar femei. Soții le vizitează la sfârșit de săptămână

Chiar dacă pare incredibil sau ciudat, în lume există un oraș unde trăiesc doar… feme. Este vorba de Noiva do Cordeiro, unde au ales să-și ducă zilele nu mai puțin de 600 de femei. Toate cu vârste cuprinse între 20-35 de ani.

În orașul în care trăiesc doar femei, unele sunt căsătorite. Soții acestora au voie să vină în vizită însă doar în week-end.

Orașul în care trăiesc doar femei. Soții le vizitează la sfârșit de săptămână

Depărtarea uneori te apropie, nu te desparte. Pe acest principiu se pare că se ghidează femeile din orașul Noiva do Cordeiro din sud-estul Braziliei. Potrivit dailymail, ele au ales să trăiască fără bărbații lor. Să fie oare un mod de a-ți păstra vie căsnicia? Greu de răspuns la întrebarea aceasta, dar se pare că domnii s-au supus regulii fără să crâcnească. Și, în consecință, muncesc în alt oraș. Aceștia au voie să vină la consoarte însă doar la sfârșitul săptămânii.

orasul unde stau doar femei

Doamnele impart totul, de la pământuri la hainele pe care le poartă

Femeile nu par absolut deloc să fie deranjate de acest lucru și trăiesc într-o armonie deplină. Acestea impart între ele absolut totul, de la pământul pe care îl muncesc, până la hainele pe care le poartă. Și chiar dacă cele necăsătorite își doresc să-și găsească marea iubire, sunt extrem de mulțumite de viața pe care o au.

Mai mult, acestea au declarat că nu-și vor părăsi niciodată orașul sau prietenele. Mai nou, se pare că doamnele au lansat un apel către domnii care vor să-și găsească nevasta ideală. Dar bărbații vor trebui să trăiască doar după regulile impuse.

Ce-I drept, e foarte greu de găsit un bărbat, ținând cont de faptul că mulți domni sunt rude cu cu femeile din oraș și sunt căsătoriți cu vecinele acestora. Potrivit protv.ro, orașul Noiva do Cordeiro, aflat langa Belo Vale  a fost fondat de catre Maria Senhorinha de Lima. Povestea de viață a aceseia e una tristă. Femeia a fost obligată să plece din orasul în care locuia, fiind catalogată adulteră. Aceasta și-a părăsit soțul cu care a fost forțată să se căsătorească.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.