Ordin de restricție pentru Mihai Albu. Totul a pornit de la niște declarații date la televiziune

Designerul Mihai Albu trece prin momente grele. A primit ordin de restricție din partea soției.

Scandalul dintre Mihai Albu și soția sa, Iulia Albu este departe de a se termina. Recent, designerul a primit ordin de restricție.

Ordin de restricție pentru Mihai Albu. Totul a pornit de la niște declarații date la televiziune

Mihai Albu a făcut un anunț dureros pe contul său de socializare. Soția sa i-a făcut ordin de restricție. ”Acesta este interviul din cauza căruia am fost sancționat cu ordin de protecțe. Ordin cerut de fosta soție și aprobat de Poliția Română. Prin care îmi este interzisă apropierea de locuința fetiței mele la mai puțin de 100 metri. Ordinul de restricție a intrat în vigoare din această noapte. Așa că am pierdut și acest weekend pe care ar fi trebuit să-l petrec împreună cu Mika, mai ales că duminica va fi ziua noastră de nume. Motivul este că aș fi un tip periculos și îi este frică de persoana mea. Mă doare capul…”, a declarat Mihai Albu.

mihai si iulia albu

Totul a început de la o declarație făcută într-o emisiune

Scandalul care pare să nu se mai termine între Mihai și Iulia Albu a pornit de la niște declarații făcute de designer la Antena Stars. Iulia Albu a postat o parte din interviu pe pagina sa de socializare și a pus și un mesaj:

”Dragi colegi din presă, cu mulț am lucrat direct, altora doar v-am raspuns la întrebări, uneori cu întârziere. Dar întotdeauna cu drag. Relația noastră nu a fost mereu una idéală, însă, în ciuda acestui fapt, ne-am respectat mereu unii pe ceilalți. Așa cum multă lume știe deja, voi ați fost primii mei parteneri în construirea brandului meu personal.

Prin rubricile scrise și munca editorială … Vă sunt și vă voi fi mereu recunoscătoare pentru încrederea voastră și sprijinul vostru. Într-un moment în care nimeni nu a fost lângă mine. Vă rog, astăzi, să încetați promovarea cu titlu de adevăr absolut a unor informații care vă sunt servite dintr-o singură perspectivă.

Fără niciun fel de suport probator. Vă rog astăzi să vă abtineți de a promova discursul de ură al unui om care în mod evident are grave probleme. Vă rog să nu interpretați tăcerea mea în alt sens decât respect pentru viață și intimitatea copilului meu. Vă rog astăzi să reactionați la discursul unui om căruia i se pare amuzant să insinueze că i-ar fi plăcut să ne împuște. Atât pe mine cât și pe actualul meu partener în fața Mikaelei. Iulia Albu”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.