Părinții Simonei Halep nu sunt de acord cu căsătoria sportivei cu iubitul său

Simona Halep și-a găsit jumătatea și vrea să-și unească destinul cu cel al lui Toni Iuruc. Din păcate însă, părinții sportivei nu sunt de acord cu căsătoria aceasta.

Sunt fericiți și vor să rămână împreună. Dar părinții Simonei Halep nu sunt de acord cu căsătoria sportivei cu Toni Iuruc.

Părinții Simonei Halep nu sunt de acord cu căsătoria sportivei cu iubitul său

Toni Iuruc, afaceristul cu 12 ani mai mare ca Simona Halep i-a pus sportivei inima pe jar. Cei doi vor să facă nuntă însă părinții Simonei nu sunt de acord cu căsătoria aceasta, spun cei de la ziare.com. Motivele sunt două. În primul rând, aceștia spun că e mare diferența de vârstă între ei.

Mai mult, familia Simonei Halep nu acceptă faptul că iubitul acesteia  a mai fost căsătorit odată.  Cei doi s-au văzut pentru prima dată într-un club și s-au îndrăgostit unul de celălalt. Iubitul Simonei este rudă cu deținătorii lanțului de cluburi și restaurante Fratelli. Există și personaje care spun că Iuri a avut de fapt două divorțuri la active. În anul 2018, acesta s-a despărțit de Liana, cu care ar fi avut o relație de doi ani înainte ca cei doi să-și unească destinele.

simona halep

Machedonul miliardar

Despre Toni Iuruc se știe că este unul dintre miliardarii machedoni. Acesta deține șase firme, dintre care una de publicitate. Acesta i-a făcut campanie electorală fostului primar al Capitalei, Sorin Oprescu. Sursele spun că acesta ar sta într-una dintre cele mai luxoase vile din București, dar ar avea și o casă splendidă în Constanța.

Pe de altă parte, se spune că afaceristul locuiește într-un apartament normal. Numele lui Toni Iuruc a mai apărut odată în presă înainte să fie asociat cu cel al sportivei. Este vorba despre o anchetă pe care jurnaliștii de la Evenimentul Zilei au publicat-o în anul 2012, în care era implicată o firmă unde afaceristul este acționar.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.