Pasiunea neștiută a lui Cabral. Și-a îndeplinit un vis pe care mulți nu îl știu

Un vis mai vechi al lui Cabral a devenit realitate. Care este pasiunea neștiută a lui Cabral.

Are un moft pe care multe vedete nu îl au. Care este pasiunea neștiută a lui Cabral.

Pasiunea neștiută a lui Cabral. Și-a îndeplinit un vis pe care mulți nu îl știu

A cheltuit o sumă de bani pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. Care este pasiunea neștiută a lui Cabral? Pe ce a dat acesta 15.000 de euro. Cu câțiva ani în urmă, Cabral și soția sa, frumoasa Andreea s-au mutat într-o casă superbă, într-un cartier de la marginea Bucureștiului.

Aici, Cabral și-a îndeplinit cel mai mare vis al său. În subsolul casei, prezentatorul și-a construit propria sa cameră. Și nu orice fel de cameră, ci una așa cum a avut nevoie pentru mofturile sale. Un loc dotat cu proiectoare, camere video profesionale și tot ce e necesar pentru a se putea juca în voie cu prietenii care-l vizitează. Inclusiv două PC-uri mari pe perete.

cabral si andreea

Câți bani câștigă Cabral de la Pro Tv

Cabral prezintă de ani buni emisiunea Ce spun românii, la postul de televiziune ProTV. Pentru meseria pe care o face, potrivit Cancan, prezentatorul primește lunar suma de 10.000 de euro. O perioadă, el a visat să prospere cu firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine. Din păcate însă, cu această firmă, Cabral a avut mari pierderi care, spun sursele, se ridică la aproape 100.000 de euro.

S-a îndrăgostit de Andreea pe platourile de filmare

Cabral și Luana sunt considerați cel mai haios cuplu din showbizz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut la filmările de la Inimă de țigan, când Andreea Pătrașcu era o tânără debutantă, studentă la Finanțe-Bănci. Chiar dacă cei doi nu jucau mult împreună, între ei s-a înfiripat o poveste. Care ulterior, s-a transformat într-o mare iubire. Cabral s-a îndrăgostit mai rău ca un adolescent și ulterior și-a făcut curaj și i-a cerut mâna celei care l-a fermecat. Prezentatorul a mai fost căsătoria cu Luana cu care are o fetiță pe nume Inoke.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.