26 27

Patrizia Paglieri, dezvăluiri incredibile despre viața privată. I-a fost tare greu…

Invitată în podcastul ,,În oglindă”, Patrizia Paglieri a vorbit despre viața personală și a explicat de ce s-a despărțit de tatăl fiului său.

La doar 24 de ani s-a căsătorit cu bărbatul care credea că va rămâne cu ea toată viața. Dar fericirea a durat doar patru ani, apoi a hotărât să divorțeze. Din păcate, totul s-a terminat într-un mod greu de înțeles, acesta devenind agresiv și amenințând-o.

M-a amenințat cu pistolul: «Dacă nu te reîntorci acasă, te omor»”

,,Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors.

Citește și  Pepe și Raluca Pastramă se întrec în făcut copii. Ce reacție a avut Oana Zăvoranu

Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus :«Patrizia suntem moderni dar nici chiar așa». Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă.

Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors. Și m-a amenințat cu pistolul: «Dacă nu te reîntorci acasă, te omor».”, a mărturisit Patrizia la podcastul ,,În oglindă”.

Care a fost marea sa greșeală

Chiar dacă a recunoscut imediat copilul, la scurt timp fostul soț al Patriziei nu a vrut să mai știe de el. Iar ea are un mare regret: că nu a făcut inseminare artificială. ,,A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut dar dpă aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui.”, a mai spus Francesca.