Paula Seling, despre momentul când a adoptat-o pe fiica ei, Elena. Aceasta a apelat la psiholog: ‘Temerile mele sunt legate de…”

Paula Seling a vorbit despre primele clipe când a întânit-o pe fetița pe care a ales să o înfieze. Vedeta care a divorțat după 17 ani de căsnicie susține că fericirea pe care i-a adus-o Elena a fost nemărginită,însă Paula a avut și unele temeri. Cântăreața face tot posibilul pentru ca fetița înfiată să aibă un viitor strălucit. Și nu face asta prin cheltuieli mari și cadouri scumpe, ci prin implicare și prin dorința de a o ajuta pe Elena să-și descopere și să-și folosească talentele cu succes.

„Elena trece prin toate fazele prin care trece un copil de vârsta ei, este un copil iubit, dorit, purtat în inimă și născut, metaforic, în familie, prin dragoste. Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie. Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă… ”, a spus Paula Seling, potrivit Viva.ro

Citește și  George Simion, ultimele detalii despre nuntă. Ce face liderul AUR pentru invitați

”Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine.

Am avut ședințe de consiliere care ne-au ajutat să facem pașii cât mai corect în adaptarea ei”, a mai adăugat iubita cântăreață.
După o bună perioadă în care a ales tăcerea, vedeta a recunoscut, chiar înainte de Anul Nou, că ea și Radu Bucura au hotărât să o ia pe drumuri separate, după un mariaj care a durat 17 ani.

“Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost. Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că nici unul nu a greşit cu nimic. Pur şi simplu, nişte diferenţe de percepţie asupra vieţii s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră am înţeles cine suntem şi că ne datorăm unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul şi lumina de care are nevoie.

Citește și  Ce reacție a avut Smiley atunci când a aflat că va fi tată

Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu eşti ceea ce omul tău are nevoie. Cred că viaţa ne-a oferit nişte provocări mai mari decât am putut noi duce.
Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creşterea copilului nostru. Vom face tot ce putem să o creştem simţind că suntem o celulă a iubirii, toţi trei, indiferent ce se întâmplă“, a declarat Paula Seling.