Pe cine iubește Lidia Buble

În timpul filmărilor pentru „Marea Unire ZU”, ediția 2020, Lidia Buble a făcut destăinuiri incredibile. Pe cine iubește Lidia Buble.

Fosta iubită a lui matinalului Răzvan și Dani a făcut mărturisiri șocante. Pe cine iubește Lidia Buble.

Pe cine iubește Lidia Buble

Veste șoc. Lidia Buble a declarat în fața camerelor de luat vederi ce sentimente are pentru Fuego. Partenerul său actual pe scena Marea Unire Zu, ediția 2020. „Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a declarat Buble lui Adi Mihăilă.

Vedeta a povestit totodată că a lucrează la un album de muzică populară și că acest lucru va fi o surpriză pentru toată lumea care o cunoaște. În plus, blonda nu exclude să facă o colaborare cu Fuego. „Ca să dau din casă, pregătesc un album de muzică populară. Lucrăm la asta de vreo 2 luni de zile. M-am întâlnit cu Paul zilele trecute și ne-am gândit că ne-ar plăcea să facem ceva împreună.”, a declarat artista.

fuego

Ce mesaj a dat Răzvan când s-a despărțit de Lidia Buble

Răzvan și Lidia și-au spus adio după cinci ani de relație. Prezentatorul a postat atunci un mesaj prin care a anulat despărțirea. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine.

Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a mărturisit atunci, Răzvan Simion.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.