Pentru el, banii nu sunt o problemă. Ce cadou i-a făcut Syda viitoarei sale soții

Fostul soț al Elenei Băsescu e îndrăgostit lulea. Cu puțin timp înainte de nuntă, acesta a vrut să-i facă o surpriză jumătății sale. Ce cadou i-a luat.

Și-a răsfățat partenera, înainte de nuntă. Ce cadou i-a făcut Syda viitoarei sale soții. Sheila a rămas fără cuvinte.

Pentru el, banii nu sunt o problemă. Ce cadou i-a făcut Syda viitoarei sale soții

Pentru ca ființa iubită să se bucure, fostul soț al Elenei Băsescu, face orice. Ce cadou i-a făcut chiar înainte de nuntă? O mașină superbă, în valoare de 200.000 de euro. Potrivit spynews.ro, cu puțin timp în urmă, acesta a vorbit și despre nunta care va avea loc în Turcia, la Isranbul. La rândul său, tânăra a explicat cât de mult așteaptă să devină soția lui Syda, cu acte în regulă„Suntem acum în focuri cu pregătirile, pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt”, a declarat Sheila.

syda

Nuntă de jumătate de milion de euro

Nunta lui Bogdan Ionescu cu aleasa inimii sale va fi una de povești. Pentru marele eveniment, se vor cheltui însă nu mai puțin de jumătate de milion de euro. Cât privește rochia miresei, de câteva zeci de mii de euro, aceasta va fi o surpriză și va fi făcută de un designer celebru. Verighetele alese sunt din platină și bineînțeles tot de câteva zeci de mii de euro. Potrivit Antena Stars, o cameră de cazare în Turcia va fi peste 2000 de euro, pentru trei zile. Cum la nuntă se estimează că vor veni în jur de 100 de persoane, Syda va trebui să mai scoată din buzunar alți 200.000 de euro. Mai mult, aproape 60.000 de euro va costa închirierea unei plaje și a unui restaurant de lux. Nici biletul de avion nu e ieftin, acesta costând 650 de euro dus-întors pentru o singură persoană.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.