Pentru prima dată în istoria omenirii, un papă încalcă protocolul. Suveranul Pontif a mers la Ambasada Rusiei de la Vatican

Cu puțin timp în urmă, Papa Francisc a făcut un gest neașteptat. Suveranul Pontif a mers la Ambasada Rusiei la Vatican.

Pentru prima dată în istoria omenirii, un papă încalcă protocolul. Suveranul Pontif a mers la Ambasada Rusiei de la Vatican

Potrivit informațiilor oferite de Agerpres, Papa Francisc i-a făcut o vizită ambasadorului rus de la Vatican, pentru a discuta despre situația șocantă privind războiul din Ucraina.

Este prima dată în istorie când un Papă vizitează o ambasadă în timpul unui conflict armat. Suveranul Pontif a stat în jur de 30 de minute în sediul misiunii diplomatice, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni. Acesta nu a comentat informaţia potrivit căreia Papa s-ar fi oferit să medieze conflictul dintre Rusia şi Ucraina.

Vrea Putin să împartă Ucraina în două?

Conform presei din Ucraina, se pare că Putin ar vrea să împartă Ucraina în două, așa cum se întâmplă în cazul Germaniei. De asemenea, se crede că se dorește ca actuala conducere a Ucrainei să fie capturată.

Mai mult, se aude că se dorește ca actualii oficiali din Ucraina să semneze acorduri de capitulare, doar în condițiile Rusiei. Conform informațiilor oferite de agenția de presă Unian dacă actuala conducere din Ucraina ar reuși să fugă, se aude că unul dintre politicienii „marionetă” ai Moscovei ar putea prelua conducerea guvernului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata