Pentru Smiley nimic nu e mai important ca bugetul familiei. A dovedit-o clar chiar de ziua lui de naștere

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, Smiley, a ales ca anul acesta să muncească în loc să se distreze de ziua lui. Artistul a fost însă felicitat de toți cei care îl iubesc, iar primele persoane au fost iubita lui, Gina Pistol și prietenul său de o viață, Pavel Bartoș.

Dacă toată lumea se aștepta ca Smiley să facă petrecere mare pentru împlinirea celor 39 de ani, n-a fost deloc așa. Gina a dezvăluit de ce acesta a ales să muncească chiar și în această zi: este ocupat cu filmările la o producție cinematografică perioada aceasta, regizată chiar de prietenul Bartoș.

Este un pic cam prins în perioada asta

„Este la filmări (n.r. Smiley). Are și astăzi și mâine două zile de filmări și este la muncă.

Nu prea am avut timp pentru că el filmează și acum filmează și pentru un film. Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar cu siguranță o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci. N-ar fi o idee rea (n.r. vacanță). Am vrea da”, a mărturisit frumoasa blondină pentru Antena Stars.

Gina Pistol visează la o vacanță alături de iubitul său

Frumoasa blondă așteaptă să-și facă puțin timp și să plece împreună într-o vacanță binemeritată. „Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizăm cumva pentru că după ce termină el filmările, o să începem filmările și tot așa…Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani, care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc”, a mai spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata