Pepe a aflat de escapada soției sale de la un jurnalist. Cu cine l-a înșelat Raluca

S-a bătut cu pumnul în piept că e cea mai fidelă femeie, însă datele problemelei s-au schimbat. Pepe a aflat că soția sa a avut o escapadă cu un alt bărbat. Cu cine l-a înșelat Raluca.

Pentru a doua în viață, femeile i-au pus coarne lui Pepe. Cu cine l-a înșelat Raluca? Cântărețul a aflat lucruri grave.

Pepe a aflat de escapada soției sale de la un jurnalist. Cu cine l-a înșelat Raluca

Când toată lumea se aștepta ca divorțul dintre Pepe și soția sa, Raluca, să se desfășoare cât mai elegant posibil, au apărut informații uluitoare. Un jurnalist i-a oferit lui Pepe informații interesante despre cum l-a înșelat Raluca. Cântărețul a pornit o anchetă proprie și ce a descoperit, pur și simplu l-a îngrozit.

“Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea. Cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume… din… în Poiana Brașov, în complexul… Și a altor persoane. Și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…).

raluca si pepe

Ulterior, acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului. Observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers. Aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a notat Pepe în actul care se află la dosarul procesului de ordin de protecție deschis de Raluca.

Cine e bărbatul cu care a plecat Raluca

Potrivit cancan.ro. se pare că bărbatul cu care a petrecut Raluca Pastramă este un tânăr arab, originar din Qatar și ajuns în România cu puțin timp în urmă. De asemenea, sursele spun că alături de Raluca și Pepe, la munte au mai fost atunci și alți prieteni apropiați, printre care și fosta iubită a lui Bombo Pastramă. Aceasta a venit alături de noul său iubit, un medic stomatolog, tot de origine arabă, extrem de popular printre vedetele din România.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.