Pepe a făcut dezvăluiri dureroase despre despărțirea de fiicele sale

De când soția sa, Raluca, a plecat de acasă cu fetele, Pepe suferă enorm. Recent, acesta a făcut dezvăluri dureroase despre despărțirea de micuțe.

Chiar dacă divorțează de Raluca, Pepe se ocupă de creșterea și educația celor două fetițe. Artistul a făcut dezvăluiri dureroase despre despărțirea de Maria și Rosa.

Pepe a făcut dezvăluiri dureroase despre despărțirea de fiicele sale

Își iubește enorm fetele și ar fi în stare să face orice pentru ca acestora să le fie bine. Doar că suferă mult pentru că nu le are lângă el. Dar Pepe a găsit repede soluția pentru ca cele mici să nu îi simtă lipsa. În cadrul emisiunii pe care o are în online, artistul a mărturisit că le-a cumpărat fetițelor sale două telefoane pentru a ține legătura tot timpul cu ele. Totodată, cântărețul a spus că fetele îl sună des, mai ales pe video și sunt foarte bucuroase că îl văd pe tati. „Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a mărturisit Pepe în emisiunea sa, potrivit wowbiz.ro.

Citește și  Laura Cosoi face declarații șocante despre Smiley

pepe si raluca

Raluca a luat decizia privind divorțul

Divorțul nu a fost dorit de Pepe, ci de Raluca, iar orice încercare a artistului de a remedia situația, a fost zadarnică. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe.

Citește și  Celebrul Maluma, șocat de gestul unei tinere la concertul său. Ce a făcut când s-a trezit lângă el cu lenjerie intimă a fetei

 

 

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.