Pepe a rămas același domn. Cum s-a comportat cu fosta soție, Raluca Pastramă, după ce aceasta a născut

Chiar dacă cei doi nu s-au despărțit în relații tocmai bune, ulterior au înțeles că trebuie să se înțeleagă de dragul celor două fetițe și și-au schimbat comportamentul. Iată ce gest a făcut Pepe pentru fosta sa parteneră de viață.

Raluca i-a fost alături lui Pepe timp de opt ani, iar acest lucru nu se uită chiar atât de ușor. După ce a aflat că Raluca a devenit mămică, acesta a făcut un gest care i-a tulburat pe fanii săi.

Pentru că aceasta avea mare nevoie să se liniștească și să se odihnească, el le-a luat pe cele două fetițe la el și au plecat într-o scurtă vacanță la mare.

Așa, Raluca va putea să se ocupe așa cum trebuie de bebeluș. Mai mult, artistul a făcut și multe fotografii cu micuțele lui, pe care ulterior le-a urcat pe rețelele de socializare.

Citește și  Andreea Marin s-a căsătorit în secret cu Adrian Brâncoveanu? Ce i-a dat de gol

Pepe a devenit tătic de băiat pe 7 iunie

Cu doar câteva zile, pe 7 iunie, Pepe a devenit a treia oară tătic. El are un băiețel care s-a născut perfect sănătos, a avut 2.700 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ‘Pepe’, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic’, a declarat cântărețul pentru Antena Stars, cu puțin timp în urmă.