Pepe are grave probleme financiare

De când și-a anunțat divorțul, Pepe nu mai are liniște. În plus, cântărețul are și grave probleme financiare.

A fost afectat grav de această perioadă și are grave probleme financiare.

Pepe a ajunse de nerecunoscut. E mai trist ca niciodată și are grave probleme financiare

Restricțiile din ultima perioadă i-au dat lui Pepe viața peste cap. Pe lângă faptul că nu a avut concerte, ca și colegii săi acesta a trebuit să închidă și pe un club de fițe care-l deține, unde a investit 500.000 de euro. Rămas fără afaceri, acesta pare mai trist ca niciodată și pare că nimic nu-l mai poate aduce acum pe linia de plutire.

Și-a anunțat divorțul pe youtube

După o căsnicie de opt ani, Pepe și Raluca au hotărât să pună punct și căsniciei. Pentru a opri tot felul de speculații, artistul a făcut anunțul pe youtube. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

pepe

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a declarat Pepe.

Ce au de împărțit cei doi foști soți

Potrivit cancan.ro, Pepe și Raluca au o avere considerabilă de împărțit, formată din bunuri mobile și imobil în valoare de 1.500.000 de euro. Este vorba de o casă din Pipera, în valoare de 400.000 de euro. Urmează și locația în care se află grădinița, evaluată la aproximativ 650.000 de euro. De asemenea, cei doi mai au un bar deschis de Pepe în Calea Victoriei, unde au fost investiți 550.000 de euro. Nu în ultimul rând, în timpul căsniciei Pepe și Raluca cei doi au cumpărat un Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro și un Mercedes V Class, de 50.000 de euro. Sursele spun că în acest moment, urmează să se stabilească și o pensie alimentară.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.