Pepe e disperat. Raluca a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele lui

Se complică lucrurile în ceea ce privește divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul e disperat, pentru că fosta sa soție a cerut ordin de protecție pe numele lui.

Fără concerte, cu multe datorii și acum și cu ordin de protecție. Pepe nu mai știe ce să facă și prietenii speră să nu intre în depresie.

Pepe e disperat. Raluca a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele lui

Când a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe a mărturisit că totul de va desfășura cât mai civilizat posibil. Dar se pare că lucrurile se complică pe zi ce trece. Potrivit cancan.ro. zilele trecute bruneta ar fi deschis o acțiune în instanță pe numele cântărețului. Femeia dorește să obțină un ordin de protecție. Sursele spun că aceasta ar fi recurs la o astfel de soluție, pentru că ar fi primit mesaje de amenințare de la Pepe.

raluca si pepe

Ce avere au cei doi

Tot sursele susțin că Pepe și Raluca au o avere care depășește suma de 1.500.000 de euro. Este vorba de o casă din Pipera unde au stat cei doi, evaluată la 400.000 de euro, dar și de grădinița unde s-au investit 650.000 de euro. Mai există și un bar pe două etaje din Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro. La toate acestea, se adaugă un Porsche Macan de 65.000 de euro și un Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Vom merge la notar, nu va exista un proces, litigii

“În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat și vrem să ne creștem frumos copiii. Cel mai greu a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. Vom merge la notar, nu va exista un proces, litigii. Ne vedem zilnic, copiii dorm și cu mine, dorm și cu Raluca. Ea îi aduce la mine acasă, eu mă duc și îi iau”, a declarat artistul.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.