Pepe e distrus. Raluca are dovezi clare că a fost înșelată

Chiar dacă au pozat mereu într-o familie fericită, situația nu a fost deloc așa. Cei doi au ajuns la divorț, dar Raluca are dovezi clare că a fost înșelată.

A ajuns la capătul puterilor și nu a mai putut suporta atâtea escapade amoroase ale soțului său. Cum va arăta divorțul dintre Pepe și Raluca? Bruneta are dovezi clare că a fost înșelată.

Pepe e distrus. Raluca are dovezi clare că a fost înșelată

Potrivit cancan.ro, Pepe nu a fost deloc fidel soției sale. Sursele spun că la doar patru ani de căsnicie, acesta a călcat pentru prima dată pe bec. Se pare că primele probleme au început în 2016 când se zice că Pepe și Raluca au început discuțiile. În vara acelui an, sursele spun căci doi ar fi fost la o petrecere la un cunoscut local. Acolo, Raluca ar fi fost deranjată de faptul că soțul său ar fi socializat mult prea mult cu câteva domnișoare. Chiar dacă artistul a încercat să-și împace consoarta, afirmând că nu s-a întâmplat nimic, Raluca i-a trântit ușa în nas și l-a lăsat singur în local.

Citește și  Răsturnare de situație. Cine este, de fapt, călăul lui Emi Pian

În 2018, Pepe se distra singur la mare

De-a lungul căsniciei, Pepe n-a fost deloc cuminte. Potrivit evz.ro, în 2018 acesta a fost prins de paparazzi cum se distra singur într-un club renumit de la mare. Oricât au încercat jurnaliștii să-și găsească nevasta, aceasta nu era. În schimb, Pepe a fost văzut cum discuta bucuros cu alte fete. Lucru pe care l-a aflat și Raluca mai târziu și n-a fost deloc plăcut pentru artist. În plus, sursele spun că au mai fost destule momente tensionate între cei doi soți, pe care Pepe încerca să le ascundă.

A investit 450.000 de euro în grădiniță

În acest moment, Raluca și Pepe se află în divorț. Artistul a spus că-și vor încheia socotelile la notar. Ce se va întâmpla cu averea? Va rămâne toată la Raluca, în urma contractului prenupțial semnat de Pepe înainte de căsătorie. Inclusiv grădinița, în care artistul a investit nu mai puțin de 450.000 de euro. Cât privește salonul de coafură, acesta a fost închis din cauza situației cu care se confruntă întreaga omenire.

Citește și  Oana Zăvoranu, reacție incredibilă despre divorțul lui Pepe: Stai jos, nota 4

 

 

 

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.