Pepe e șocat. De cât timp îl înșela Raluca. Cum se va răzbuna cântărețul

Păreau a fi cea mai fericită familie, însă divorțul a scos totul la iveală. Pepe e în stare de șoc. De cât timp îl înșela Raluca.

În timp ce el își vedea de concerte, soția și-a găsit un amant. De cât timp îl înșela Raluca pe cântăreț.

Pepe e șocat. De cât timp îl înșela Raluca

A avut cea mai mare încredere în ea, dar Raluca i-a pus coarne. O reacție ieșită din comun a avut tatăl Ralucăi atunci când s-a aflat ce a făcut fiica sa. Sursele spun că aceasta a declarat că este cea mai mare rușine pe care a putut să o trăiască în viața lui. Bărbatul este atât de supărat încât se întreabă cum va da ochii cu toți prietenii lui, spune wowbiz.ro.

Raluca are un amant de anul trecut

Sursele mai spun că Raluca are un amant nu de ieri, de azi, ci din 2019. Pepe spune că n-a simțit nimic o bună perioadă de timp, pentru că s-a ocupat foarte mult să aducă bani în casă. Culmea este că el îl cunoaște pe cel de care s-a îndrăgostit Raluca, dar nu s-ar fi gândit niciodată că îl va înșela. Se spune că pentru început, tânăra doar a flirtat cu acesta, apoi a încercat să aibă o relație cu el.

Citește și  S-a aflat de ce a fost omorâtă Sabina, femeia incendiată pe câmp. "Ne-am certat pentru că a făcut sex cu minori"

Pepe are pregătită răzbunarea

La început, Pepe a crezut că va fi un divorț liniștit, însă acum s-a răzgândit și spune că se va răzbuna. Așa cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. El nu suportă ideea de a fi înșelat și nu va trece niciodată peste infidelitate. Mai ales că i-a dat Ralucăi toată dragostea lui.

Pe de altă parte, sursele spun că familia Ralucăi Pastramă ar fi pus presiune pe artist și l-ar fi amenințat în fel și chip. Însă acesta nu se sperie de nimic și e hotărât să meargă până la capăt. Pepe nu s-a lăsat niciodată intimidat și adună tot, pune la dosar și așteaptă momentul oportun să le demonstreze tuturor vinovăția fostei sale soții.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.