Pepe, în culmea fericirii. A devenit tătic de băiat. Ce nume va purta copilul

Bucurie fără margini în familia lui Pepe de când Yasmine, iubita lui, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Pe 7 iunie el a devenit tătic pentru a treia oară, iar copilul îi va purta numele.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara Pepe înainte de a deveni tată a treia oară.

Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor

Pepe le-a făcut fanilor săi o surpriză extraordinară atunci când le-a arătat primele imagini cu bebelușul, însă nu a dorit ca fotografiile să fie făcute publice, pentru a nu fi preluat de presă.

Citește și  Cine este noul șef al clanului Duduianu

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor.

Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat Pepe pe YouTube. Micuțul a cântărit la naștere 2700 grame și a primit nota 10 la naștere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata