Pepe nu se lasă. Vrea judecată țigănească pentru Raluca. Să știe toată lumea că l-a înșelat

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă va fi măcel. Pepe e supărat foc și vrea judecată țigănească pentru fosta sa soție.

Îndrăgitul cântăreț Pepe nu poate să conceapă că nevasta l-a înșelat cu el de mână. Vrea judecată țigănească pentru ca lumea să afle totul.

Pepe nu se lasă. Vrea judecată țigănească pentru Raluca. Să știe toată lumea că l-a înșelat

Vrea să se răzbune pe fosta sa soție pentru rușinea pe care o trăiește.

Potrivit playtech.ro, Pepe e mai supărat ca niciodată și se pare că vrea judecată țigănească. Doar în acest fel el va șterge rușinea la care a fost supus și Raluca va fi pedepsită așa cum se cuvine. În plus, sursele spun că acesta vrea să-i ceară și despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. Se știe că odată ce se va ajunge la judecata țigănească, de cele mai multe ori pedepsele hotărâte de stabor constau în sume imense de bani.. Deocamdată nu s-a aflat dacă acești bani va fi pretinsă Ralucăi sau actualului său iubit arab.

Raluca spune că nu e nimic adevărat

Pe de altă parte, Raluca s-a hotărât să iasă cu declarații și spune că nu are nici un iubit și nici nu are de ce să se facă stabor. „Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, spune Raluca Pastramă. Mai mult, atunci când a fost contactată telefonic de jurnaliști, femeia a spus că nu mai vrea ca tatăl său să fie implicat în divorț. Ea susține că singurii vinovați sunt ea și Pepe.

“Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine, poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă. În acest moment, pe conturile Ralucăi nu mai sunt fotografii cu soțul său, doar cu cele două fetițe, Maria și Rosa.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.