Pepe s-a căsătorit. A dat vestea cea mare. S-a însurat

Ulterior, Yasmine i-a șocat pe toți atunci când și-a schimbat numele. Cunoscutul make-up artist a preluat numele de familie al artistului, Pascu.

Acum, simpaticul cântăreț a recunoscut că s-a însurat. Și că e extrem de fericit.

Într-o intervenție la Antena Stars, prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva a dat vestea cea mare și a recunoscut că s-a căsătorit cu iubita lui care acum i-a dăruit și un superb băiețel. El spune că totul s-a desfășurat în mare secret, pentru că a vrut să-i aibă alături doar pe prietenii apropiați și, bineînțeles, familia.

Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.

Citește și  Ce avere are Petre Roman. Cum reușește să ducă o viață de lux

Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a declarat cântărețul.

Pepe Jr. a venit pe lume acum două luni

De asemenea, Pepe a povestit și cum e viața lui de când a devenit proaspăt tătic de băiat. Micuțul lui a venit pe lume acum două luni și care îl face cel mai fericit de pe pământ. În plus, mai are două fetițe din prima căsătorie, care sunt sufletul lui.

„E frumos în primul rând că e băiat, e mic. Știu senzația de copil bebeluș, dar fiecare etapă are frumusețea ei. Copiii sunt întotdeauna îndrăgostiți de alți copii mai mici și vor și ele să se implice, că e normal, și bine fac.

Eu sunt bărbat din toate punctele de vedere. Sunt bărbat asumat în tot ceea ce fac și odată ce sunt într-o relație, e clar că sunt cel de care e nevoie, când e nevoie”, a mai adăugat Pepe.