Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret. Primele declarații ale artistului

Artistul și-a serbat ziua de naștere, iar Yasmine alături de bebeluș și fetele sale, Maria și Rosa i-au făcut o surpriză și l-au felicitat, aducându-i și un tort. Tot de ziua lui Pepe s-a aflat că artistul s-a căsătorit.

Pepe a fost surprins în miez de noapte de iubita sa, frumoasa Yasmine și cele mai dragi ființe ale sufletului său și a rămas impresionat. De asemenea, proaspăta mămică i-a trimis și un frumos mesaj pe conturile de socializare, la fel ca și cei mai buni prieteni ai săi. În această zi, Yasmine și-a schimbat numele pe rețelele de socializare, devenind doamna Pascu.

Da, am intrat în belele

Imediat, Pepe a început să fie asaltat cu telefoanele, iar reacția lui a fost una extrem de simpatică: „Da, am intrat în belele”, a spus prezentatorul TV. De asemenea, fratele său a confirmat căsătoria artistului, menționând că a avut loc în luna aprilie.

Citește și  Scandal în familia lui Laurențiu Reghecampf. Mama Asianei Peng a pus piciorul în prag

 

„Pepe și Yasmine s-au căsătorit în aprilie, ei nu vor să facă tam-tam pe tema asta, nimeni din familie nu dorește să iasă în față cu nimic. Pepe e artist, el e mai liniștit dacă nu face declarații despre viața personală.

Evenimentul a avut loc în familie, am fost doar apropiații

Este foarte bine așa, chiar nu are nevoie să spună lucruri pentru a se scrie despre el. Evenimentul a avut loc în familie, am fost doar apropiații. Sunt de ceva timp căsătoriți, s-a aflat acum, dar ei sunt de ceva timp.

Cei care doresc să apară le doresc mult succes, să fie exact cum își doresc, familia noastră e mai liniștită așa”, a declarat Gianni Pascu, pentru Click. Micuțul lui Pepe și al lui Yasmine s-a născut în iunie și a primit la naștere nota 10.

Citește și  Pepe nu se lasă. Vrea judecată țigănească pentru Raluca. Să știe toată lumea că l-a înșelat

„Vine și Pepe tare din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ‘Pepe’, nu eu?!”, a declarat Pepe cu ceva timp în urmă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata