Poartă ametist tot timpul dacă vrei să fii sănătos

Născute din pământ sau ape și încărcate cu energii astrale de mii de ani, cristalele dețin puteri miraculoase greu de bănuit. Poartă ametist tot timpul dacă vrei să fii sănătos.

Cristaloterapia, tehnică parcă mai veche ca istoria, e practicată din cele mai vechi timpuri pentru protecția împotriva energiilor negative și purificarea aurei. Poartă ametist tot timpul dacă vrei să fii sănătos.

Poartă ametist tot timpul dacă vrei să fii sănătos

Folosirea cristalelor se spune că a început chiar în Atlantida și Lemuria, cele două civilizații dispărute fără urmă. Potrivit legendei, oamenii se puteau strânge în jurul unui cristal. Prin concentrare, puteau anula gravitația pietrelor masive ridicându-le la înălțimea dorită fără alt efort. De asemenea, vracii vremii cunoșteau tot cu ajutorul cristalelor canalele corpului energetic al omului și trasmiteau celulelor informația de vindecare. Mai târziu, fiecare țară a început să aibă piatra sa sacră.

Turcoazul, piatra Tibetului

China se lăuda cu jadul, Persia folosea agatul ca să descopere comori. Tibetul se bucura de turcoaz, despre care se spunea că-și schimbă culoarea după starea sufletească a celui care o purta și se spărgea din senin, când stăpânul trecea în neființă. Despre egipteni se spune că au investit cristalele cu puteri magice. De altfel, piramida lui Keops se crede că ar fi avut în vârf un cristal. Pe de altă parte, fețele colosului ar fi fost acoperite cu dale de porfir, o rocă care asigura protecția mormântului.

Amplifică energiile corpului și ale gândurilor

Una din proprietățile remarcabile ale cristalelor este că pot transforma calitatea apei, schimbându-i gustul. O altă proprietate uluitoare a cristalelor este aceea că pot amplifica energiile corpului și ale gândurilor. Puterea unui cristal poate fi proiectată chiar dacă acesta se află la zeci de kilometri distanță de o persoană. Dar ca un cristal să funcționeze la capacitate maximă, trebuie să fie curățat din când în când. Cea mai bună este sarea de Hilamaya în care cristalul se îngroapă pentru câteva zile.

Purtate la mâna stângă, energizează organismul

Dacă le veți purta la mâna dreaptă, cristalele eliberează de orice energie negativă și transmit energie benefică spre alte persoane. Puse la mâna stângă asigură protecție și energizează organismul. Despre ametist se spune că întărește voința celui care îl poartă și apără purtătorul de farmece. Totodată, potrivit avantaje.ro, hematitul conferă bună dispoziție și protejează organismul de energiile de joasă vibrație. Acvamarinul asigură o mai bună comunicare cu cei din jur, agatul fortifică organele sexuale. La rândul său, citrinul atrage încrederea și prosperitatea, în timp ce cristalul de cuarț întărește comunicarea cu subconștientul și se utilizează chiar și la vizualizarea viitorului.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.