Pomohaci are stea la Hollywood. Fostul preot a plătit 10 euro

Controversatul preot Cristian Pomohaci se vede că nu suferă deloc după faptul că nu mai slujește. Cântărețul a plecat în SUA și acum are stea la Hollywood.

Cristian Pomohaci are stea. Pe Hollywood. Pentru acesta a plătit 10 euro.

Pomohaci are stea la Hollywood. Fostul preot a plătit 10 euro

A avut un mare vis: să ajungă în America. Acum, și-a văzut visul cu ochii. Fostul preot Cristian Pomohaci și-a cumpărat acum o stea pe pe „Walk of Fame”, alături de Michael Jackson și alte nume care au marcat istoria SUA. Pomohaci nu s-a dus însă singur în America, ci a decis să meargă alături de două prietene dragi.

„Nici în filmele de comedie nu vezi așa ceva! În timp ce judecătorii stabileau un nou termen în care este acuzat de evaziune fiscală, Cristian Pomohaci a lipsit de la proces pentru că s-a dus să vadă America!”, au scris jurnaliștii de la cancan.ro.

cristian pomohaci

Ce a făcut Pomohaci în America

Fascinat de târâmul făgăduințelor, Cristian Pomohaci s-a plimbat pe „Walk of Fame”. Acesta a și fotografiat hotelul despre care se spune că e bântuit de stafia celebrei actrițe Marilyn Monroe. Pe de altă parte însă, Cristian Pomohaci nu a fost atât de încântat de americani pe cât s-ar fi crezut. Asta pentru că, spune fostul preot, peste tot miroase a droguri și e împânzită de homeless.

Cât privește prețul pentru steaua de pe Hollywood, aceasta a costat doar 10 euro. Care nici măcar nu au fost scoși din buzunar de Pomohaci, ci de una dintre cele două prietene ale sale.  Totuși, nu la fel de impresionat a fost de emblema Hollywood: „E un deal sec, plin de chineji sau de tatuați cum e domnișoara asta sau domnisor ca nu-mi dau seama ce e. Dacă ar vedea oamenii ăștia țara noastră, n-ar mai pleca niciodată din România. Nu este țara mai frumoasă ca a noastră. Toți vin aici după American dreams, dar mulțumiti-I lui Dumnezeu pentru țara noastră”, a spus Pomohaci pe facebook.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.