Previziunile lui Nostradamus modern. Peste 1,2 miliarde de oameni vor pieri înainte de anul 2023

De-a lungul timpului, foarte multe dintre previziunile pastorului Ricardo Salazar s-au împlinit. Acesta este motivul pentru care este supranumit Nostradamus modern. Acesta a făcut și o clarviziune groaznică despre acest an.

Spune că primește informațiile de la Dumnezeu, Mântuitorul și Duhul Sfânt. Nostradamus modern spune că în 2020 va veni la puterea Anticristul, care va conduce omenirea.

Este supranumit Nostradamus modern. Ce spune profetul Salazar despre anul 2020

Avocat născut și educat în Peru, pastorul Salazar a avut de-a lungul timpului mare succes cu previziunile sale extraordinare. Cum reușește acesta să aibă asemenea clarviziuni? Primind informații de la Dumnezeu, Mântuitorul și Sfântul Duh.  Potrivit declarațiilor acestuia, a început să aibă viziuni cu ani în urmă. Atunci, mai multe persoane i-au spus că a fost ales să fie purtătorul de cuvânt al Domnului. Din acel moment el  început să aibă viziuni și să audă voci.

Rușii au confirmat una dintre viziunile sale

Potrivit RomaniaTV, cu câțiva ani în urmă, Nostradamus modern a declarat că o stea va deveni vizibilă pe cer. Iar în fiecare seară va deveni din ce în ce mai mare. Primii care au confirmat spusele lui Salazar au fost rușii, care au afirmat că este vorba de un asteroid. Dar cele mai înfricoșătoare sunt predicțiile pentru anii ce vor urma.

previziuni

De altfel, acesta a postat pe internet și un video în care îndeamnă oamenii să cumpere apă, alimente și medicamente pentru cel puțin un an. Motivul? Pastorul spune că în următoarea perioadă catastrofele se vor ține lanț, iar peste 1,2 miliarde de oameni vor pieri înainte de anul 2023. Cea mai cumplită previziune a lui Salazar se referă la venirea Anticristului, în anul 2020, acesta fiind cel care va conduce întreaga omenire. În ceea ce privește anul 2023, acesta va fi anul în care cei credincioși vor fi salvați, odată cu cea de-a doua venire a lui Iisus Hristos pe pământ.

La judecata Domnului, falșii profeți vor fi aspru pedepsiți

Potrivit declarațiilor lui Salazar, primii care vor muri, mai spune pastorul, sunt tocmai acei profeţi care au indicat date false cu privire la sfârşitul lumii, dar şi preoţii care au minţit în biserică: “La Judecata Domnului, falşii profeţi şi preoţii mincinoşi vor fi aspru pedepsiţi. Vor primi pedepsele grele şi chinuri eterne mai ales acei lideri religioşi care au avut în minte profitul material şi nu au răspândit cuvântul Sfântei Evanghelii”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.