26 27

Previziunile șocante ale părintelui Ilarion Argatu. “Vom trăi vremurile cele de pe urmă”

Incredibil vizionar, părintele Ilarion Argatu a făcut previziuni șocante care s-au îndeplinit întocmai.

A fost recunoscut pentru fantasticele sale exorcizări, iar previziunile părintelui Ilarion Argatu sunt de-a dreptul uimitoare.

Previziunile șocante ale părintelui Ilarion Argatu. “Vom trăi vremurile cele de pe urmă”

Una dintre previziunile fantastice ale preotului Ilarion Argatu vorbește despre o nenorocire care se va abate asupra României.  “Va fi pustiu peste tot și jumătate din București va fi sub dărâmături… (…) și jumătate în picioare. Dar pustiu și gol, fără oameni. Pe străzi erau mașini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ți alegi pe care voiai. Nimeni nu era și nimănui nu-i trebuiau.

Am văzut orașe și sate pustii, câmpii verzi, dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni. Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguță, masa era aranjată. Jos, lângă aragaz, un șorț și haine femeiești, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare. Iar pe scaune și spatar, haine bărbătești și femeiești, semn că stăteau la masă.

Citește și  România se confruntă cu o mare nenorocire: seceta. N-a mai fost așa ceva din 1947

M-am mirat și eram stupefiat de acea liniște ca de mormânt și de acel pustiu. Începând de la Galați si până în nordul Moldovei, nu știu dacă am întâlnit vreo șapte oameni de toți. Așa de rari și de departe erau unii de alții, poate la sute de kilometri. Toți erau îmbrăcați în haine albe, semn că numai atâți drepți s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul”.

Previziuni uimitoare pentru întreaga planetă

Potrivit adevarul.ro, tot părintele Ilarion Argatu a avut viziuni despre toată planeta. “Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu știu dacă or fi fost șapte oameni pe care i-am întâlnit și aceia erau îmbrăcați în haine albe. Pe aici, locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munți și la câmpii, si clădiri dărâmate ca la cutremur”.

Citește și  Cristina Șișcanu, acuzată că i-a stricat familia lui Mădălin Ionescu

De unde vor veni toate aceste nenorociri? Din cauza sărăciei, oamenii își vor vinde sufletul pentru hrană și îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea și mila dintre oameni. Se vor contopi preoții cu mirenii și nu va mai fi cine să conducă pe credincioși. Vor conduce banul și interesul de a câștiga averi. (…) Se vor vinde unii pe alții. Răutatea în lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va împuțina. Vom trăi timpurile cele de pe urmă”, a mărturisit părintele vizionar.