Previziunile unui renumit astrolog pentru Vladimir Putin. Zilele îi sunt numărate

Cristina Demetrescu i-a făcut o analiză lui Vladimir Putin. Iată ce îl așteaptă pe liderul de la Kremlin.

Previziunile unui renumit astrolog pentru Vladimir Putin. Zilele îi sunt numărate

Sfârșitul lui Vladimir Putin este aproape, este de părere renumitul astrolog Cristina Demetrescu, care spune că a devenit vulnerabil și nu mai are protecție. Potrivit specialistului, pe 25 martie planeta Venus trece peste destin, iar aceasta este cea care guvernează casa sfârșitului, a penitenței și dispariției fără urme la Vladimir Putin. Mai mult, după ce a făcut calcule, astrologul spune că e posibil ca Putin să-și găsească sfârșitul în acest an.

„În nebunia asta, nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planetă care sa îl iubească”

„Pe 25 martie, Venus trece și ea peste Destin. Venus pe harta lui Putin guvernează două case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârșitului, a dușmanilor, a penitenței sau a dispariției sale fără urmă. Acest Venus pe harta lui e aspectat urât de ceva vreme de către Uranus, cel cu neprevăzutele. În nebunia asta, nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planetă care sa îl iubească, dar Venus n-a făcut-o niciodată, decât prin narcisism, fashion și bisturiu ori acid hialuronic.

Citește și  A trecut în lumea drepților Mihail Gorbaciov, ultimul lider al Uniunii Sovietic. Mesajele mai marilor lumii

Pe prima casă, un Venus chinuit si guvernând tenebre ascunse, bălți putrede cu multe schelete aruncate departe de conștiința lui, descrie ipocrizia si tendințele distructive si autodistructive, ale unui personaj cu aspecte greoaie legate de părinții care l-au conceput. Casa tatălui lui Putin seamănă bine de tot, prin aspecte sinistre, cu casa tatălui lui Râmaru (tot o Balanță ca si Putin), iar mama e acolo unde ar fi putut să nici nu fie deloc.

„Dacă un om șubred se smucește acum, chiar că riscă să se descentreze singur”

Venus are puterea unui Regent Global (adică mai toate planetele lui stau sub domiciliul, exaltarea sau trigonocrația lui Venus ) al hărții lui, iar asta înseamnă enorm acum, slăbindu-i cam toate șuruburile în care încă se mai ține și se bâțâie a pagubă.

Citește și  A explodat bomba în Rusia. Vladimir Putin are o fiică secretă cu o fostă menajeră

Astfel, după 25 martie, când Venus trece peste Destin, după 24 februarie, când Saturn trecând tot peste Destin a declanșat acest război, dar a și primit instantaneu opoziții din toate direcțiile, Marte, pe 30 martie nu îi mai poate da putere, ci încă o lovitură la soclu. Iar dacă un om șubred se smucește acum, chiar că riscă să se descentreze singur.

„E vulnerabil, nu mai are nicio protecție, în afară de niște ziduri, reguli, câțiva aghiotanți spălați pe creier”

Putin are casa 1 si casa 2 legate și pleacă din Scorpion. Casa 2 înseamnă ce bagi în gură, iar Martele natal, dincolo de lăcomia predefinită pe o astfel de casă a posesiunilor, aduce risc de înec, otrăvire, intoxicație, dar și alte lucruri mai sângeroase ce au legătura cu gâtul.

Citește și  Horoscop 30 octombrie 2020. De ce dietă ai nevoie, în funcție de zodie

Casa a doua ne poate da informații despre moarte, pentru că e oglinda casei a opta, cea a morții. Luna neagră tranzitează casa morții, străinătatea, și e în opoziție cu Marte, dându-i apa la moară. Putin nu e sau nu mai e mult atotputernic. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție, în afară de niște ziduri, reguli, câțiva aghiotanți spălați pe creier etc”, a transmis astrologul Cristina Demetrescu.