Prezentatorul Radio Zu, Răzvan Popescu, a ajuns la spital. A trecut printr-o operație dificilă

Pentru că a avut probleme mari cu greutatea, având nu mai puțin de 125 de kilograme, prezentatorul a fost obligat să-și micșoreze stomacul. Operația nu a fost deloc ușoară și a durat mai mult de cinci ore.

Am voie supe, lichide, dar nu mai mult de un litru pe zi

„M-au operat vinerea trecută, 5 ore a durat operația, de la 8 la 5. Am voie lichide, supe, dar nu mai mult de un litru pe zi, în primele 10 zile. După care pasat. Și, după o lună, mănânc normal.

Mâine revin la Radio ZU, până vineri, când întru în vacanță. Soția a avut mai multe emoții decât mine, cu operația”, a declarat Răzvan Popescu pentru Impact.ro.

dan negru

Răzvan este finul lui Dan Negru

Răzvan este finul lui Dan Negru, iar vedeta Kanal D a glumit după ce acesta a terminat operația, afirmând că cel mai dor îi va fi de concursul de clătite pe care obișnuia să-l facă cu finul său.

„S-au dus chiolhanurile și mesele copioase cu finu’ meu. Ha, ha. De acum el o sa mănânce numa’ paie și o să bea juma de pahar de apă. Eu rămân pe baricade să mă ocup de grătare, savarine și mititei.

Cel mai mult o să duc lipsa clătitelor. Aveam nopți în care ne puneam și făceam clătite și apoi făceam concurs care mănâncă mai multe. Eu am norocul unui metabolism bun. Câștigam mereu. Acu o să lupt singur”, a spus Dan Negru râzând.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata